Какие песни у вас ассоциируются с Чейрами? Несколько простых правил темы: - выделять название песни желтым цветом; - прятать текст песен под спойлеры; - отключать подписи. Давайте сделаем тему опрятной и приятной взгляду!)
B.o.B. - Ghost in the Machine (4х02 - первая встреча в 4 сезоне (в Париже), Чак идет по улице, Блэр едет в машине + в конце серии).
Ghost in the Machine
Tell me where am I supposed to go? And who am I supposed to believe. If only you knew what I knew. Then you could see just what I see.
So I grab my bags and go, as far away as I can go. Cause everything ain't what I used to know. And I try to hide, but I just can't hide no more. There's nothing worse than feeling like a ghost.
You say I look fine, if only you knew what's on my mind. You'd see a whole different sign, I couldn't show you even if I tried. I must have got lost in time when I found out I was only free to be, whereever I want to be.
Some say I'm out of sight, How I run and that we're all so blind. If you could open up your eyes, You could see what I couldn't describe. And then, you'd see the signs, And then your soul would be set free, And then you'd be released.
So I grab my bags and go, as far away as I can go. Cause everything ain't what I used to know. And I try to hide, but I just can't hide no more. There's nothing worse than feeling like a ghost.
Tell me where am I supposed to go. And who am I supposed to believe. If only you knew what I knew. Then you could see. (Hey)
And I'm terrified, like I've seen a UFO. Cause everything ain't what I used to know. And I try to hide, but I just can't hide no more. There's nothing worse than feeling like a ghost.
(I go) (A UFO) (And I'm so tired of hiding, I've been running, I've been trying, to get away, to get away)
Призрак в машине
Скажи мне, куда я должен идти? И кому я могу верить? Если б ты только знала то, что знаю я. Тогда ты бы смогла увидеть то, что вижу я.
Я хватаю свои сумки и ухожу как можно дальше от тебя, Потому что всё уже не такое, как я когда-то знал. И я пытаюсь спрятаться, но просто не могу больше прятаться. Нет ничего хуже ощущения, что ты призрак...
Ты сказала что я отлично выгляжу. Если бы ты только знала, что у меня на уме! Ты бы увидела совершенно новый знак, Который я не смог бы показать тебе, даже если бы попытался. Я, должно быть, потерялся во времени, когда узнал, Что я свободен быть там, где только пожелаю.
Кто-то говорит, что я слишком быстро Исчез из виду и что мы оба слепы. Если бы ты только открыла глаза, Ты бы увидела то, чего я не могу описать. Ты бы увидела те знаки, и твоя душа вырвалась бы на свободу, И ты была бы свободна...
Я хватаю свои сумки и ухожу как можно дальше от тебя, Потому что всё уже не такое, как я когда-то знал. И я пытаюсь спрятаться, но просто не могу больше прятаться. Нет ничего хуже ощущения, что ты призрак...
Скажи мне, куда я должен идти? И кому я могу верить? Если б ты только знала то, что знаю я. Тогда ты бы смогла увидеть (Эй!)
Я хватаю свои сумки и ухожу как можно дальше от тебя, Потому что всё уже не так, как было раньше. И я пытаюсь спрятаться, но просто не могу больше прятаться. Нет ничего хуже ощущения, что ты призрак...
И я в ужасе, будто только что увидел НЛО, Потому что всё уже не такое, как я когда-то знал. И я пытаюсь спрятаться, но я не могу больше прятаться.. Нет ничего хуже, чемкогда ты чувствуешь себя как призрак..
(Я ухожу) (НЛО) (И я так устал прятаться, Я убегал, Я пытался... убежать подальше... убежать подальше)
Сообщение отредактировал Caviar - Пятница, 15.07.2011, 19:27
Your losing your memory now Your losing your memory now Your losing your memory now Your losing your memory... now
Call all your friends And tell them you're never coming back Cause this is the end Pretend that you want it Don't react The damage is done The police are coming too slow now I would have died I would have loved you all my life
Your losing your memory now Your losing your memory now Your losing your memory now Your losing your memory... now
Where have you gone, The beach is so cold in winter here And where have I gone, I wake in Montauk with you near
Remember the day Cause this is what dreams should always be I just want to stay I just want to keep this dream in me
Your losing your memory now Your losing your memory now Your losing your memory now Your losing your memory...
Wake up, it's time little girl, wake up All the best of what we've done is yet to come Wake up, it's time little girl, wake up Just remember who I am in the morning
Your losing your memory now Your losing your memory now Your losing your memory now Your losing your memory... Your losing your memory now
Сообщение отредактировал margosha2476 - Среда, 27.07.2011, 03:34
Lay it down, pull my heart to the ground Times getting cold, now the leaves all turn hard and blue And I know, when I gaze to the sun No place to hide I got nowhere to run from you Away from you
Hold me now, girl, I don’t know when, When we will ever meet again That was then, baby this is now I try to get over you
Losing you... things will never be the same Can you hear me call your name? If we changed it back again Things would never be...
In your hand, babe, I don’t understand You’ve got the eyes of a child but you hurt Like a man, always do Always do
Touch me now, girl I don’t know when, When we will ever meet again That was then, baby this is now Time won’t get over you
Losing you... things will never be the same Can you hear me call your name? If we changed it back again Things would never be the same
Сообщение отредактировал margosha2476 - Среда, 27.07.2011, 03:33
I want you now Tomorrow won't do There's a yearning inside And it's showing through Reach out your hands And accept my love We've waited for too long Enough is enough I want you now
My heart is aching My body is burning My hands are shaking My head is turning Do you understand It's so easy to choose We've got time to kill We've got nothing to lose I want you now
And I don't mean to sound Like one of the boys That's not what I'm trying to do I don't want to be Like one of the boys I just want you now
Because I've got a love A love that won't wait A love that is growing And it's getting late Do you know what it means To be left this way When everyone's gone And the feelings they stay I want you now
Сообщение отредактировал margosha2476 - Среда, 27.07.2011, 03:33
Timbaland feat. Katy Perry - If We Ever Meet Again
What's somebody like you doin in a place like this? Say did you come alone or did you bring all your friends? Say what's your name, what you drinking I think I know what you're thinking Baby what's your sign tell me yours and I'll tell you mine Say what is someone like you doin in a place like this
1, 2, 3 come on!
I'll never be the same if we ever meet again Won't let you get away if we ever meet again This freefall's got me sold Kiss me all night don't ever let me go I'll never be the same if we ever meet again
Do you come here much? I swear I've seen your face before Hope you don't see me blush But I can't help but want you more more Baby tell me what’s your history I ain't shy don't you worry I'm flirting with my eyes, wanna leave with you tonight So do you come here much? I've gotta see your face some more (some more cause baby I)
I'll never be the same if we ever meet again Won't let you get away if we ever meet again This freefall's got me sold Kiss me all night don't ever let me go I'll never be the same if we ever meet again
If we ever meet again, I’ll have so much more to say (if we ever meet again) If we ever meet again, I won’t let you go away (if we ever meet again)
Сообщение отредактировал Pretty_in_pink - Четверг, 21.07.2011, 14:21
Shadows fill an empty heart As love is fding, From all the things that we are But are not saying. Can we see beyond the scars And make it to the dawn?
Change the colors of the sky. And open up to The ways you made me feel alive, The ways I loved you. For all the things that never died, To make it through the night, Love will find you.
What about now? What about today? What if you're making me all That I was meant to be? What if our love never went away? What if it's lost behind words We could never find? Baby, before it's too late, What about now?
The sun is breaking in your eyes To start a new day. This broken heart can still survive With a touch of your grace. Shadows fade into the light. I am by your side, Where love will find you.
What about now? What about today? What if you're making me all That I was meant to be? What if our love never went away? What if it's lost behind words We could never find? Baby, before it's too late, What about now?
Now that we're here, Now that we've come this far, Just hold on. There is nothing to fear, For I am right beside you. For all my life, I am yours.
What about now? What about today? What if you're making me all That I was meant to be? What if our love never went away? What if it's lost behind words We could never find?
What about now? What about today? What if you're making me all That I was meant to be? What if our love never went away? What if it's lost behind words We could never find? Baby, before it's too late, Baby, before it's too late, Baby, before it's too late, What about now? http://www.youtube.com/watch?v=roDXSHSEuoo&ob=av2e
Сообщение отредактировал Kiskiss - Пятница, 22.07.2011, 20:11
Love me, cause inside I'm slowly dyin, Call me, don't you know that my heart is cryin', And look into my eyes, you will find sadness and lonelyness, Just look inside my soul, I'm feelin' so empty, empty........
Anyone.......sadness...anyone sadness He yaa..feel.......
Love me, cause inside I'm slowly dyin', Call me, don't you know that my heart is cryin, Love me, cause inside I'm slowly dyin Call me don't you know that my heart is cryin'
And look into my eyes you will find sadness and loneliness Just look inside my soul, I'm feelin so empty...empty...
Anyone.....sadness....anyone sadness.... He yaa.....feel Anyone....sadness....anyone sadness.....
And look into my eyes... And look into my eyes... Love me! Love me!
Ash - Она боится слёз Почему-то сразу, когда услышала возникли ассоциации с Чаком и Блэр
За окном дождь,а она курит небось, Растёкшаяся тушь то ли от дыма, то ли от слёз, Сиреневая куртка, осенние сапожки, Голубые глаза, чувство, мысли о прошлом, В руках коммуникатор ,в груди бьётся сердце, в сумочке тетрадка - Журфаковские лекции Какие-то бумаги, куча разного хлама, Ключи от дома, стиморол,фото папы с мамой, Зажигалка,спички, Bond синий - привычка, Всё крепче курит (раньше Style да Glamour единичка) Ночами спит плохо - мучают кошмары Да и не спится, вторая банка Ягуара Пишет стихи ему в тетрадях и блокнотах, Но не один не дарит всё боится чего-то, Дрожащими руками цифры набирает страстно Эти гудки напрасны... "Алло!Привет! Здравствуй!.."
Она боится слёз, слёзы обращая пылью, Она мечтает взлететь на оборванных крыльях И всё как в фильмах: он, она в главной роли. Это один шанс, одна любовь, одна история.
А до этого дня за восемь месяцев с чем-то Она увидела его, и с этого момента Её менялась жизнь как менялось время года, Она влюбилась и решила, что любит по ходу, Познакомились вконтакте. Обычный история, Обычный парень, каких у нас в России море. Простенский реперок обыденного образа, Широкие штаны, кроссовки, майка три икса. Не смотрит искоса, говорит прямо, Вечно молодой, вечно пьяный, вечно упрямый - yo - Прямо верит чувствам с толком, Любит, страдает, но не просит у Бога. Пока она спит он пишет тексты искренне, Посвещая ей свои чистые мысли, Она уходит быстро, а он сидит у дома, Курит много, ждёт звонка у телефона.
Она боится слёз, слёзы обращая пылью, Она мечтает взлететь на оборванных крыльях И всё как в фильмах: он, она в главной роли. Это один шанс, одна любовь, одна история.
Дрожащими руками цифры набирала страстно, Эти гудки напрасны: "Алло! Привет!Здравствуй!.." Секундное молчание сохранило веру, Чей то вздох не в тему, накручивая нервы. Она спросила первой: "Ну как дела Зая?", А он молчал, даже что сказать не зная, Короткий разговор, немного информации Про эти траблы дома, да и так лишь вкратце, Гудки на том конце, сознание убито насмерть, Он не ценил любовь и потерял своё счастье. Взял её открытки, перечитал как молитвы, Закурил, успокоился, словил рифмы, Посмотрел в окно: дождь, прохожие, лужи, Оделся, собрался: куртка, воротник потуже. Приехал к ней, сидел один в её подъезде, Она не знала, а он писал вот эту песню.
Сообщение отредактировал -Diamond- - Воскресенье, 24.07.2011, 18:13
Подними глаза в рождественское небо Загадай всё то, о чём мечтаешь ты В жизни до тебя я так счастлив не был Для тебя одной их так любишь ты Эти белые цветы Я люблю тебя до слёз Каждый вздох как первый раз Вместо лжи красивых фраз Это облако из роз Лепестками белых роз Наше ложе застелю Я люблю тебя до слёз Без ума люблю Белизной твоей манящей белой кожи Красотой твоих божественных волос Восхищаюсь я ты мне всего дороже Всё у нас с тобой только началось Я люблю тебя до слёз Я люблю тебя до слёз Каждый вздох как первый раз Вместо лжи красивых фраз Это облако из роз Лепестками белых роз Наше ложе застелю Я люблю тебя до слёз Без ума люблю Вместо лжи красивых фраз Это облако из роз Лепестками белых роз Наше ложе застелю Я люблю тебя до слёз Без ума люблю Я люблю тебя до слёз Без ума люблю
Elvira T - Одержима из-за видео сплетницы под эту песню я начала смотреть ее))) меня просто очаровала та химия между ними
текст песни:
От центра к центру бегу за ним Других не слышу, он мне необходим. Бегу по улицам через светофор Зависима от тебя, ты – мой приговор. На красный свет, я к тебе спешу Бешеную страсть я в себе глушу. Обернись, гляжу тебе вслед Жду когда дашь мне зеленый свет.
Припев : Ты же смог меня приручить Всегда буду за тобой ходить Ты же смог меня разбудить И сразу же усыпить.
Ждала звонка, ты так и не позвонил Как много лжи вчера наговорил Прошу тепла, ты обещал его И что не нужно больше тебе никого. На людях не покажешь своих чувств Я тоже от зависимости лечусь. Ты изучил меня, знаешь наизусть Что всегда на красный свет к тебе несусь.
I am the biggest hypocrite I've been undeniably jealous I have been loud and pretentious I have been utterly threatened I've gotten candy for my self-interest the sexy treadmill capitalist heaven forbid I be criticized heaven forbid I be ignored
I have abused my power forgive me you mean we actually are all one one one one one one one one I've been out of reach and separatist heaven forbid average (whatever average means) I have compensated for my days of powerlessness
I have abused my so-called power forgive me you mean we actually are all one one one one one one one one
did you just call her amazing? surely we both can't be amazing! and give up my hard earned status as fabulous freak of nature?
I have abused my power forgive me you mean we actually are all one one one one one one one one always looked good on paper sounded good in theory
Сообщение отредактировал margosha2476 - Среда, 27.07.2011, 03:35
You haven't changed. Stand in the light, I need to see you, uncover my eyes.
The tears coming down, Making lines on your face. One for each year, now That you've been away.
We were only kids, We ran like water. Your dad said, Stay away from my daughter. The sun was coming down when I said, Can't you just believe?
And if you wait for me, I'll be the light in the dark if you lose your way. And if you wait for me, I'll be your voice when you don't know what to say. I'll be your shelter, I'll be your fate. I'll be forever, wait for me.
I'll be the last train, I'll be the last train home.
You were a storm, It blew us away. I wouldn't leave you, But you couldn't stay.
We were only kids, we ran like water. Your dad said, Stay away from my daughter. The sun was coming down when I said, Can't you just believe?
And if you wait for me, I'll be the light in the dark if you lose your way. And if you wait for me, I'll be your voice when you don't know what to say. I'll be your shelter, I'll be your fate. I'll be forever, Wait for me.
We were only kids, we ran like water. I told your dad, I love your daughter. The sun was coming down when I said, Hallie just believe.
And if you wait for me, I'll be the light in the dark if you lose your way. And if you wait for me, I'll be your voice when you don't know what to say. I'll be your shelter, I'll be your fate. I'll be forever, Wait for me.
I'll be the last train, I'll be the last train, Hold on to love, And wait for me.
I'll be the last train, I'll be your last train home.
Ты не изменилась. Стань на свет: Мне нужно увидеть тебя, Раскрыть свои глаза.
Слезы стекают вниз, Оставляя линии на твоем лице. По одной за каждый год, Что ты провела вдалеке.
Мы были всего лишь детьми, Мы бегали, как журчащие ручейки*. Твой папа сказал: "Держись подальше от моей дочери". Солнце садилось, когда я сказал: "Ты не можешь просто поверить?"
И если ты подождешь меня, Я буду светом в темноте, если ты собьешься с пути. И если ты подождешь меня, Я буду твоим голосом, когда ты не найдешь, что сказать. Я буду твоим пристанищем, Я буду твоей судьбой, Буду навечно, Подожди меня.
Я буду последним поездом, Я буду последним поездом до дома.
Ты стала штормом, Сдувшим то, что у нас было. Я не хотел покидать тебя, Но ты не могла остаться.
Мы были всего лишь детьми, Мы бегали, как журчащие ручейки. Твой папа сказал: "Держись подальше от моей дочери". Солнце садилось, когда я сказал: "Ты не можешь просто поверить?"
И если ты подождешь меня, Я буду светом в темноте, если ты собьешься с пути. И если ты подождешь меня, Я буду твоим голосом, когда ты не найдешь, что сказать. Я буду твоим пристанищем, Я буду твоей судьбой, Буду навечно, Подожди меня.
Мы были всего лишь детьми, Мы бегали, как журчащие ручейки. Я сказал твоему отцу: "Я люблю вашу дочь". Солнце садилось, когда я сказал: "Просто поверь, Халли".
Я буду последним поездом, Я буду последним поездом, Сохрани любовь И дождись меня...
Сообщение отредактировал margosha2476 - Среда, 27.07.2011, 03:36