Споем ?!!
|
|
Ololoshka | Дата: Вторник, 22.02.2011, 17:53 | Сообщение # 121 |
High Society
Награды: 268
Статус: Offline
| Love, Fresh Out the Oven, straight sugar lovin', to the beat I love it, hey, слово: dream
|
|
| |
UES_ChuckBlair | Дата: Среда, 23.02.2011, 15:53 | Сообщение # 122 |
High Society
Награды: 1725
| Beyonce- Sweet Dreams You can be a sweet dream or a beautiful nightmare Either way I, don't wanna wake up from you Sweet dream or a beautiful nightmare Somebody pinch me, your loves to good to be true My guilty pleasure I ain't goin no where Baby long as you're here I'll be floating on air cause you're my You can be a sweet dream or a beautiful nightmare Either way I, don't wanna wake up from you Слово-nightmare
|
|
| |
Ololoshka | Дата: Среда, 23.02.2011, 19:46 | Сообщение # 123 |
High Society
Награды: 268
| Calm A Wet Nightmare слово: реальность
|
|
| |
Aly_W-B | Дата: Суббота, 26.02.2011, 09:37 | Сообщение # 124 |
Insider
Награды: 1
| Многоточие - Что стоит(from молодость) Я так долго искала то чего ещё не знала, Думала нашла любовь оказалось рваные раны Снова опечатанны двери моей души, В глазах угли а не огни реальность скушала мечты мои, А жизнь перевернула сны брожу одна По осенним тротуарам, в глазах держу слезы Улыбаюсь парам стараюсь жить дальше Быть может так оно и надо может Одиночество - это моя награда, правда, но я этому совсем не рада слово: always
Сообщение отредактировал Aly_W-B - Суббота, 26.02.2011, 09:39 |
|
| |
LadyPink | Дата: Суббота, 26.02.2011, 10:33 | Сообщение # 125 |
Insider
Награды: 7
| Sum 41-Always Always, The whole way trough, I'll stay true. Cлово:trouble
|
|
| |
Veronika-Star | Дата: Суббота, 26.02.2011, 14:42 | Сообщение # 126 |
High Society
Награды: 20
| The Perishers - trouble sleeping I’m having trouble sleeping You’re jumping in my bed Twisting in my head Leave me I’m having trouble breathing You’re sitting on my chest I sure could use the rest Leave me Слово: Peanut
|
|
| |
Lisetta | Дата: Воскресенье, 06.03.2011, 19:37 | Сообщение # 127 |
High Society
Награды: 150
| Grand National - Peanut Dreams give me something give me silence give me joy slipping out with my peanut dreams give me daylight give me sundays give me strokes with the folks and thepeanut dreams feelings
|
|
| |
Moon_Diva | Дата: Воскресенье, 06.03.2011, 20:55 | Сообщение # 128 |
High Society
Награды: 26
| Sophie-Ellis Bextor -- Can’t Fight This Feeling Cause I just can’t fight this feeling We should be lovers. We should be lovers No I just can’t fight this feeling We should be lovers. We should be lovers Now I just can’t fight this feeling My head is spinning. I think its winning Now I just can’t fight this feeling And it’s beating me down слово: гордость
|
|
| |
Lisetta | Дата: Понедельник, 07.03.2011, 17:01 | Сообщение # 129 |
High Society
| Наталья Подольская-Гордость Отпустить Гордость как петля Ты её сама сплела Отпусти не погибай Помни о других и знай Отпусти Гордость как петля Ты её сама сплела Отпусти груз души просто прошепчи прости любовь
|
|
| |
ChiKsa | Дата: Понедельник, 09.05.2011, 14:24 | Сообщение # 130 |
Insider
Награды: 2
| Скажи мне, что такое любовь, Скажи опять, и я поверю. Обманута тобой буду вновь, Но всё равно открою двери. memories
|
|
| |
Moon_Diva | Дата: Понедельник, 09.05.2011, 14:49 | Сообщение # 131 |
High Society
Награды: 26
| All that crazy shit i did tonight those are be the best memories I just wanna let it go for the night that would be the best ever thing for me слово LOW
|
|
| |
^Tiffany^ | Дата: Понедельник, 09.05.2011, 18:13 | Сообщение # 132 |
Social Climber
Награды: 7
| Flo Rida Ft. T-Pain - Low She turned around and gave that big booty a smack (hey) She hit the floor (she hit the floor) Next thing you know Shawty got low, low, low, low, low, low, low, low слово perfect
|
|
| |
Lisetta | Дата: Понедельник, 16.05.2011, 14:42 | Сообщение # 133 |
High Society
| Fuckin`Perfect Pretty, pretty please Don't you ever, ever feel Like your less than ***kin' perfect Pretty, pretty please If you ever, ever feel Like your nothing You're ***kin perfect to me слово criminal
|
|
| |